Naša mala obitelj

Dobro došli na stranice Dječjeg vrtića"Kućica"

Ono po čemu nastojimo biti drugačiji od ostalih je naša potpuna i bezrezervna briga za svako dijete individualno, u želji da im pružimo najkvalitetniji odgoj i obrazovanje.

Informacije

Dodatni programi

Uz bogat osnovni program, nudimo engleski jezik, sportski program te program male škole. Djeci omogućujemo prirodno učenje služeći se engleskim jezikom u što većem broju situacija, igara i aktivnosti djece.

Sportski program je ustrojen tako da djeca upoznaju sadržaje i elemente različitih vrsta sportova.

O nama

Dječji vrtić "Kućica"

Dječji vrtić “Kućica” prvi je put otvorio vrata djeci u rujnu 2005. godine na adresi Gospodska 18 u Zagrebu (Stenjevec). Osnivačica i voditeljica vrtića je Sanja Markić, odgojiteljica s dugogodišnjom praksom u vrtiću.

 U današnje užurbano vrijeme djeca u našem vrtiću pronalaze svoj drugi dom i sve ono što uz dom vežemo: Ljubav, toplinu, sigurnost i brižnost

counters_01
Što nudimo

Prednosti našeg vrtića

  • Kvaliteta Naš program rada verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Redovito surađujemo s Agencijom za odgoj i obrazovanje da bi svojim korisnicima pružili čim kvalitetniju uslugu.
  • Stručnost Naš vrtić redovito posjećuje nekoliko vanjskih suradnika (psiholog, sportski trener, medicinska sestra i dr.) također vrsnih stručnjaka u radu s djecom.

  • Kontinuiranost Da bi ostvarili najbolje standarde, naše odgojiteljice kontinuirano prate i primjenjuju najnovija saznanja s područja predškolskog odgoja i obrazovanja kod nas i u svijetu.
counters_02